Stadsvandringar Karlskronas

KÖPVILLKOR

Stadsvandringar Karlskrona har sitt säte i Karlskrona. Företagets adress är Björkerydsvägen 60, 373 35 Fridlevstad. Om du vill komma i kontakt med oss, skicka gärna ett mejl till hej@stadsvandringarkarlskrona.se.

I webbutiken kan du betala via bankgiro direkt till Stadsvandringar Karlskrona eller utnyttja någon av Paysons många betallösningar. När du slutfört din beställning skickas en orderbekräftelsen till din angivna e-postadress. I bekräftelsen finner du alla uppgifter om såväl produkter och pris som fakturerings- och leveransadress. Kontakta oss på hej@stadsvandringarkarlskrona.se omgående om något är fel i orderbekräftelsen. 

Normal leveranstid för beställningar i webbutiken är 3 vardagar. Stadsvandringar Karlskrona skickar endast varor inom Sverige. På varje beställning läggs en fast fraktkostnad om 18 kronor. Beställningar gjorda på helger skickas tidigast måndagen efter. Om du har valt att betala via bankgiro skickas din produkt först när betalningen kommit in på Stadsvandringar Karlskronas konto. Kontakta oss på e-postadressen hej@stadsvandringarkarlskrona.se om förseningar i leveransen skulle uppstå (utan att Stadsvandringar Karlskrona har meddelat dig om det i förväg).

Alla priser i webbutiken anges i SEK och är inklusive 25 procents moms. 

Vid köp av varor i webbutiken har du som kund en lagstiftad ångerrätt på 14 dagar som gäller från det att du har tagit emot din beställning. 

Om du vill utnyttja din ångerrätt måste du meddela Stadsvandringar Karlskrona det. Meddelandet skickas till hej@stadsvandringarkarlskrona.se. I mejlet är det viktigt att ditt namn, din adress, e-postadress och ordernummer framgår. Köparen står för returfrakten och produkten måste vara i gott skick. 

Genom att handla i Stadsvandringar Karlskronas webbutik godkänner du att vi behandlar dina personuppgifter. Vi värnar om din personliga integritet och samlar inte in fler uppgifter än de som krävs för att hantera din beställning och vid behov kunna kontakta dig. Dina uppgifter sparas som regel i ett år efter beställningsdatum. Som kund kan du när som helst meddela Stadsvandringar Karlskrona om du vill att dina uppgifter raderas. Det finns undantag till rätten till radering, exempelvis för att företaget ska uppfylla lagkrav i bokföringslagen. 

X